U kunt ons bellen op ma t/m do van 09:00 - 12:30 (€ 0,20 per gespr)

Stuur ons een email en ontvang zo snel mogelijk een antwoord.

Zoek en vind het antwoord op uw vraag in onze kennisbank.

Mandy en Jeanette van het Nationale Zorgnummer waren op zaterdag 18 november bij de Nationale MS dag 2017. Deze dag werd voor de negentiende keer georganiseerd door het Nationaal MS Fonds.

Het is het grootste evenement op het gebied van multiple sclerose (MS) in Nederland. Tijdens de MS dag in Utrecht gaven vooraanstaande neurologen en zorgprofessionals de nieuwste informatie over MS, onderzoeken en medicatie. Ook stonden lichamelijke aspecten van MS, cognitie en het brein centraal. En de meest recente inzichten over MS en voeding. De medewerkers van het Nationale Zorgnummer stonden op de beursvloer. Meerdere mensen kwamen langs met vragen over de zorg zoals “Kan ik tussen de middag opvang vragen voor mijn baby? Dit zodat ik zelf een middagdutje kan doen vanwege mijn aandoening?” en “Ik moet steeds zo lang wachten op een reparatie voor mijn hulpmiddelen? Mag een hulpmiddelenleverancier met zulke lange wachttijden werken?” Relevante vragen waar het Nationale Zorgnummer wel raad mee weet. Heeft u een vraag over zorg en ondersteuning? Vraag het ’t Nationale Zorgnummer. 

Het Nationale Zorgnummer is een gezamenlijk initiatief van Patiëntenfederatie Nederland en MIND Landelijk Platform Psychische Gezondheid.

  logo npcf2  thumb MIND Logo 2021 Algemeen DEF RGB LR