U kunt ons bellen op ma t/m do van 09:00 - 12:30 (€ 0,20 per gespr)

Stuur ons een email en ontvang zo snel mogelijk een antwoord.

Zoek en vind het antwoord op uw vraag in onze kennisbank.

Het Nationale Zorgnummer is de gezamenlijke hulp- én meldlijn van MIND Landelijk Platform Psychische Gezondheid en Patiëntenfederatie Nederland. Wij zijn de koepelorganisaties van patiënten-, cliënten- en familieorganisaties in heel Nederland. Samen met onze partnerorganisaties, geven wij mensen die zorg en ondersteuning nodig hebben een stem én een steun in de rug.

MIND Landelijk Platform Psychische Gezondheid is dé koepel van, voor en door cliënten- en familieorganisaties in de ggz. Samen vertegenwoordigen we meer dan een miljoen Nederlanders die jaarlijks een beroep doen op de ggz. We willen de positie van deze mensen structureel te verbeteren. 

Patiëntenfederatie Nederland vertegenwoordigt ruim 160 patiëntenorganisaties. We maken ons sterk voor alle mensen die zorg nodig hebben. Nú en in de toekomst. Wij geven patiënten een stem: in de spreekkamer, in het verpleeghuis, in de politiek, bij de zorgverzekeraar en in de media. Op basis van de ervaringen  willen we samen de zorg beter maken.


Heeft u een klacht?

Heeft u een klacht over deze website of de dienstverlening van het Nationale Zorgnummer? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

Het Nationale Zorgnummer is een gezamenlijk initiatief van Patiëntenfederatie Nederland en MIND Landelijk Platform Psychische Gezondheid.

  logo npcf2  thumb MIND Logo 2021 Algemeen DEF RGB LR