U kunt ons bellen maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 13:00 uur.
€ 0,20 p/gesprek.

Stuur ons een email en u ontvangt zo snel mogelijk een antwoord.

Zoek en vind het antwoord op uw vraag in onze kennisbank.

Het Nationale Zorgnummer is de gezamenlijke hulp- én meldlijn van Ieder(in), MIND Landelijk Platform Psychische Gezondheid en Patiëntenfederatie Nederland. Wij zijn de koepelorganisaties van patiënten-, cliënten- en familieorganisaties in heel Nederland. Samen met onze partnerorganisaties, geven wij mensen die zorg en ondersteuning nodig hebben een stem én een steun in de rug.

Ieder(in) werkt aan een samenleving waarin mensen met een lichamelijke handicap, een verstandelijke beperking of chronisch ziekte volledig tot hun recht komen. Iedereen hoort erbij en krijgt de kans om naar vermogen mee te doen.

MIND Landelijk Platform Psychische Gezondheid is dé koepel van, voor en door cliënten- en familieorganisaties in de ggz. Samen vertegenwoordigen we meer dan een miljoen Nederlanders die jaarlijks een beroep doen op de ggz. We willen de positie van deze mensen structureel te verbeteren. 

Patiëntenfederatie Nederland vertegenwoordigt ruim 160 patiëntenorganisaties. We maken ons sterk voor alle mensen die zorg nodig hebben. Nú en in de toekomst. Wij geven patiënten een stem: in de spreekkamer, in het verpleeghuis, in de politiek, bij de zorgverzekeraar en in de media. Op basis van de ervaringen  willen we samen de zorg beter maken.

Lees meer over ons bij nieuws


Heeft u een klacht?

Heeft u een klacht over deze website of de dienstverlening van het Nationale Zorgnummer? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

Het Nationale Zorgnummer is een gezamenlijk initiatief van Ieder(in), MIND Landelijk Platform Psychische Gezondheid en Patiëntenfederatie Nederland.

logo ieder(in)  Logo wijn zijn mind  logo npcf2